Står du i vårdkö för besvär med fot/fotled? Då kan vi hjälpa dig. Läs mer här.

Fotkirurgisk mottagning

Fotkirurgisk mottagning

Vi har kort väntetid till vår mottagning och våra specialister startar utredning direkt och ställer snabbt diagnos. Om din åkomma kräver fortsatt behandling hos oss kan du känna trygghet i att din behandlande läkare tar hand om dig genom hela behandlingsförloppet.

Till oss får du komma snabbt.
Redan inom två till tre dagar från första kontakt med ditt försäkringsbolag får du en mottagningstid hos oss och den fotkirurg du träffar vid det första besöket följer dig genom hela behandlingsförloppet. Detta blir din patientansvariga läkare och det är en viktig kvalitetsparameter hos oss då vi vet att kontinuitet leder till färre återbesök och ökar tryggheten för dig som patient.

Vid det första besöket hos oss görs en medicinsk bedömning av dina besvär.
Ofta behöver vi en röntgenundersökning, vilket görs hos en samarbetspartner som ligger nära oss och där röntgenbilder bedöms av specialister i radiologi. Vanligtvis sker röntgenundersökningen samma dag som besöket.

När utredningen är klar kommer du och din patientansvarige läkare överens om vilken behandlingsstrategi som passar dig och dina fot och fotleds besvär bäst.

Det ska vara enkelt att vara patient hos oss!