Vi välkomnar Jennifer Lundin och Jane Malmström till FotCenter Stockholm.

Jennifer är sjuksköterska och har arbetat inom vården sedan 1996. Hon tog sjuksköterskeexamen 2010, utbildad på Karolinska Institutet. Hon har tidigare arbetat som sjuksköterska med ryggkirurgi, Neuromodulering på Karolinska Sjukhuset och på ortopeden St. Görans sjukhus som undersköterska. Jennifer började på FotCenter 2019.

Jane har arbetat inom vården sedan 1998, blev klar undersköterska 2010 och började då jobba på hjärtkliniken Capio S:t Görans sjukhus med inriktning hjärtsvikt och arytmi.Nu senast arbetade Jane som bemannings- och klinikassistent på hjärtklinikens tre slutenvårdsavdelningar samt mottagningar. Jane började arbeta på handcenter 2019.

Relaterat

Vårdgarantiavtal med region Skåne

Följ vår fotkirurg Sinan på Instagram

God Jul & Gott Nytt År✨