Står du i vårdkö för besvär med fot/fotled? Då kan vi hjälpa dig. Läs mer här.

Narine är specialist i ortopedi sedan 2016 och är utbildad bl.a. vid Nyköpings lasarett, Karolinska Sjukhuset och Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Hon har en bred kompetens inom ortopedisk kirurgi som innefattar frakturkirurgi hos barn och vuxna, höft- och knäproteskirurgi och har på senare år inriktat sig mot fot- och fotledskirurgi. Hon tjänstgör fortfarande som överläkare inom Region Sörmland på deltid. Narine är medlem i Sveriges läkarförbund, Svensk Ortopedisk Förening och Svenska Fot- och Ankelkirurgiska Sällskapet.

Sjuksköterskeexamen 1996
Operationssjuksköterska sedan 1999
Började på Södersjukhuset och har sedan jobbat med hand och fotkirurgi senaste åren, arbetade på Handcenter när det startade på Drottninggatan och nu åter i koncernen på Fotcenter.
Arbetar både på operation och på mottagningen.

Natalia är specialist i ortopedi med inriktning på fot- och fotledskirurgi. Hon är utbildad vid Hudiksvalls Sjukhus och Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Natalia är fortfarande verksam på Akademiska Sjukhuset på deltid där hon behandlar både långvariga sjukdomar i fotled och fot och akuta skador i nedre extremitet. Natalia har bred kompetens i fotens och fotledens skador, sjukdomar och deformiteter och deltar i utbildning av läkarstudenter och ortopeder inom fot- och fotledskirurgi på Akademiska Sjukhuset. Hon började arbeta på FotCenter 2023. Natalia disputerade vid karolinska Institutet 2005. Hon är medlem i Sveriges läkarförbund och Svensk fotkirurgisk förening.

Ellen tog sjuksköterskeexamen år 2017. Vidareutbildad år 2021. Har tidigare jobbat på Södertälje sjukhus inom kirurgi och ortopedi.
Ellen började jobba på Fotcenter år 2023.

Annika är legitimerad Fysioterapeut med examen från Karolinska Institutet 2022 med foten som specialintresse sedan länge.
Har vidareutbildning inom idrottsmedicin och är certifierad Foot Function Instructor.
Annika brinner för fotträning och fotens naturliga funktion.
Annika föredrar utomhusträning och friluftsliv och har speciellt många mil i kajakpaddling bakom sig.

Anne är specialist i ortopedi med inriktning fot- och fotledskirurgi. Hon är utbildad på Södersjukhusets ortopedklinik och därefter varit med och byggt upp en omfattande fot- och fotledskirurgisk verksamhet på Nacka Sjukhus. Anne började arbeta på FotCenter 2016.

Anne har i många år varit aktiv i Svensk fotkirurgisk förening, SFS, och i kvalitetsregistren Swedankle och Riksfot. Anne har en bred kompetens i fotens och fotledens skador, sjukdomar och deformiteter och har i många år vidareutbildat ortopeder samt fot- och fotledskirurger. Är medlem i Sveriges läkarförbund och i Svensk fotkirurgisk förening.

Oscar har jobbat som fysioterapeut sedan 2019 efter examen från Karolinska Institutet. Sedan 2021 har han även en magister i idrottsmedicin. Oscar har även sedan tidigare en tvåårig tränarutbildning från Bosön och läst andra vidareutbildningar inom biomekanik. Som elitidrottare inom orientering, men att även tävlat i löpning har han en bred kompetens i hur man anpassar träning efter skador.